Word jij de nieuwe Maritieme Jongerenambassadeur?

01-09-2021 IRO news

Word jij de nieuwe Maritieme Jongerenambassadeur?

Voel jij je helemaal thuis in de maritieme sector en wil je jouw enthousiasme delen met jongeren en scholieren? Vind jij het leuk om allerlei verschillende maritieme bedrijven te bezoeken en foto’s en vlogs te maken? Wil je daarnaast jouw martieme (school)carrière een boost geven? Meld je dan nu aan als kandidaat voor Maritiem Jongerenambassadeur 2021/2022!

Je gaat dan samen met drie andere ambassadeurs een jaar lang de maritieme sector promoten. Je gaat onder andere bezoeken/deelnemen aan meerdere maritieme evenementen, het bezoeken van de mooiste maritieme bedrijven en het onder de aandacht brengen van de maritieme sector op beurzen. Ook ga je langs bij basisscholen en middelbare scholen om jouw enthousiasme en ervaring over en in de maritieme sector te delen met jongeren/scholieren.

Je kan Maritiem Jongerenambassadeur worden wanneer je 16 t/m 25 jaar oud bent en een maritieme opleiding volgt of werkt in de maritieme sector. Aanmelden voor de pitchdag op donderdag 30 september kan via deze link.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 28 september. Zien we jou 30 september?