Laatste nieuws

 • nexstep sandor gaastra

  05-07-2019

  Re-use & decommissioning rapport 2019 gepresenteerd

  Op donderdag 4 juli heeft Nexstep het tweede Re-use & decommissioning rapport aangeboden aan directeur-generaal Klimaat en Energie Sandor Gaastra. Wederom zijn er stappen gemaakt. Een primeur ook nog: in 2020…

 • logo_WindDays

  28-05-2019

  Aanbieding toegang Winddays voor IRO leden

  Op 12 en 13 juni 2019 organiseren NWEA en TKI Wind op Zee wederom de WindDays. Dit jaarlijks terugkerende evenement, dat bestaat uit een conferentie en een beurs in het WTC Rotterdam, verbindt belanghebbenden…

Meer nieuws

Kalender

Overzicht

Ontmoet onze leden

De Nederlandse olie-, gas- en offshore renewable toeleveranciers behoren tot de top 5 van de wereld. De IRO leden bestaan ​​uit een breed scala van zowel multinationals als MKB bedrijven. Ze vertegenwoordigen de volledige supply chain binnen de olie-, gas- en offshore renewable  industrie, met activiteiten op het gebied van: Engineering & Consultancy, Bouw & Fabricage, Plant & Equipment supply, Contracting & Installatie, Exploratie & Productie en Personeel & HSE, zowel voor upstream olie- en gas en offshore hernieuwbare energiebronnen (wind- en mariene energie).

Lidmaatschap

IRO, de Branchevereniging voor Nederlandse Toeleveranciers in de Upstream Olie- en Gasindustrie en Offshore Renewable Industrie, behartigt de belangen van haar aangesloten bedrijven en organisaties die in Nederland zijn gevestigd. Haar activiteiten omvatten het verlenen van ondersteuning op het gebied van vertegenwoordiging aan overheden en potentiële klanten, het bevorderen van export, het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het bieden van informatievoorzieningen.

Lees meer

Vacatures

De olie-, gas- en offshore renewable industrie biedt uitstekende kansen voor een succesvolle carrière. Op deze pagina vindt u een lijst met vacatures bij IRO leden. Nieuwe banen worden op regelmatige basis geplaatst en worden getoond in volgorde van datum. Voor meer informatie over het plaatsen van een vacature, zie www.maritiemevacaturebank.nl.

Young IRO

Jonge professionals zijn de sleutel in de missie van IRO om bij te dragen aan een toekomstbestendige en duurzame industrie, daarom omarmen ze het initiatief van Young IRO: een platform waar de volgende generatie van onze industrie verbinding kan maken, leren, geïnspireerd raken en ideeën en nieuwe innovaties kan delen!

Lees meer