Doe mee aan het samen internationaal positioneren van de Nederlandse maritieme sector

31-08-2021 IRO Nieuws

Doe mee aan het samen internationaal positioneren van de Nederlandse maritieme sector

Sinds de Maritime Week 2020 draagt de Nederlandse maritieme sector internationaal de boodschap ‘The Maritime Future is NOW. Let’s shape it together!’ (MFIN) uit. Deze zowel inhoudelijke als visuele nieuwe sectorbrede identiteit is publiek-privaat tot stand gekomen en draagt bij aan het versterken van het imago van de Nederlandse maritieme sector wereldwijd in een tijd van toenemende concurrentie. Aan de hand van vier pijlers wordt de Nederlandse maritieme sector neergezet als verbindende ‘gamechanger’ die oproept tot partnerschappen voor duurzaam gebruik van oceanen en binnenwateren.

De vier pijlers zijn als volgt gedefinieerd:

  • ontwikkeling van slim en emissievrij varen
  • creëren van groene, levendige en verbonden havensteden over de hele wereld
  • fungeren als groene ‘gateway’ naar Europa
  • realiseren van een duurzame blauwe economie met gezonde en productieve oceanen

Leden van IRO kunnen zich in het bijzonder, maar niet exclusief, vinden in de pijler ‘advancing the sustainable blue economy with clean and productive oceans’.

Ook jij kunt je steentje bijdragen en een partner van dit verhaal zijn! Plak daarvoor de digitale MFIN-sticker op je externe communicatiemiddelen (deze ontvang je na toestemming vooraf te vragen via info@nlbranding.nl), al dan niet samen met een boilerplate tekst. Meld je daarnaast aan voor de NL Toolkit waar een verscheidenheid aan gebruiksklare en in de stijl van de MFIN vormgegeven communicatietools staat, van DIY PowerPointpresentatie tot aan promotiefilmpje en van aanbevolen ‘serious games’ tot aan social media posts. Omarm voorlopig vooral de #MFIN en hopelijk kunnen we elkaar dan snel fysiek ontmoeten!