Nomineer nu: Young IRO Best Mentor Award

12-08-2021 IRO Nieuws, Young IRO

Nomineer nu: Young IRO Best Mentor Award

Wie heeft jou in de afgelopen jaren echt vooruit geholpen in jouw werk? Iemand die in staat was je ogen te openen, kritiek te geven op een opbouwende manier en je kon helpen om op een veilige manier je eigen fouten te maken? Kortom, iemand die ervoor heeft gezorgd dat jij sneller kon groeien, dan wanneer je het allemaal zelf had moeten uitzoeken. Wil je deze persoon bedanken en in het zonnetje zetten, nomineer hem of haar dan voor de Young IRO Award voor beste mentor! Er zijn eigenlijk geen andere vereisten dan dat het iemand is die jou en mogelijk andere collega’s heeft geholpen met die belangrijke eerste stappen in je carrière. Uiteraard horen wij wel een mooie motivatie waarom dit dan zo is, met goede voorbeelden waaruit blijkt dat hij/zij Mentor van het jaar 2021 moet worden!

De Young IRO Award voor beste mentor zal voor het eerst worden uitgereikt op vrijdag 26 november 2021 tijdens het 50-jarig jubileum van IRO.

We hopen dat er zo veel aanmeldingen zijn, dat het lastig wordt om te kiezen. Dus nomineer jouw mentor vóór 30 september door middel van een korte beschrijving via de volgende link: https://forms.gle/cD2ULfBHXToJfyWT6. Een deskundige jury zal alle inzendingen zorgvuldig beoordelen en de genomineerde(n) vast stellen.