Opening beursplattegrond Offshore Energy Exhibition & Conference 2021

08-04-2021

Opening beursplattegrond Offshore Energy Exhibition & Conference 2021

Offshore Energy Exhibition and Conference (OEEC) vindt dit jaar plaats op 26 & 27 oktober in de RAI Amsterdam. De 14e editie van OEEC bestaat uit een fysieke beursvloer en contentprogramma, gecombineerd met een online event en matchmaking omgeving. Vanaf vandaag is het mogelijk om direct een stand te boeken via het online floorplan.

Toonaangevende bedrijven zoals Damen Shipyards, North Sea Port, BigLift Shipping, Royal Wagenborg, ELA Containers, GSS Marine Services, Smulders, Hetraco, Temporary Works Design, KenzFigeeBOW TerminalPeutz, Boskalis, Pavilion by Netherlands Maritime Technology, AAA Propulsion, Saltwater Engineering, Holland Shipyards, Bachmann Electronics en nog veel meer, hebben hun deelname voor OEEC 2021 toegezegd. De combinatie van het inhoudelijke programma en professionele matchmaking brengt standhouders en deelnemers twee volle eventdagen met relevante bezoekers in een positieve sfeer.

Ontwikkelingen als de energietransitie en de behoefte aan duurzaamheid vormen de offshore energiesector. Om de verschillende facetten van deze transformatie te presenteren, zal Offshore Energy Exhibition & Conference 2021 een inhoudelijk programma hebben met onder meer Talks Shows en Energy Talks. Voorafgaand aan OEEC 2021 worden verschillende contentthema’s gelanceerd op ons online platform Offshore-Energy.biz en in het Offshore Energy Magazine. Deze thema’s sluiten aan op het inhoudelijke programma van OEEC 2021. Aandachtspunten zijn de energie transitie en de samenwerkingen tussen de verschillende markten.

Al meer dan een decennia is OEEC dé plek voor het verkrijgen van branchekennis door middel van prominente sprekers, innovaties, commercie en netwerkmogelijkheden. Ook dit jaar is OEEC weer gericht op het verbinden van de offshore energie-industrie.

Wil je weten welke stands nog beschikbaar zijn? Bekijk de stand opties, ga naar het floorplan en reserveer je plek!