Publicaties

 • Screenshot 2019-06-06 at 16.34.56

  Ocean Energy Resources

  Ocean Energy Resources is een uitgave voor de olie-, gas- en offshore windenergie-industrie, uitgegeven door Uitgeverij Tridens in IJmuiden, Nederland. IRO draagt ​​redactionele pagina’s bij aan dit tweemaandelijkse magazine.

  www.ocean-energyresources.com

 • 2019-01-24_1301_OH

  Offshore Holland

  Het internationale vakblad Offshore Holland informeert de internationale olie- en gasindustrie over de diensten en technologische ontwikkelingen van Nederlandse bedrijven die gerelateerd zijn aan de offshore-industrie. Offshore Holland wordt tweemaal per jaar gepubliceerd rond grote internationale beurzen zoals de OTC, ADIPEC, ONS en Offshore Europe en wordt wereldwijd verspreid.

  www.offshoreholland.nl

 • IRO_NSC_2019_Omslag

  Netherlands Suppliers Catalogue

  Deze catalogus geeft een overzicht van de Nederlandse bedrijven in de olie- en gasindustrie en offshore renewable industrie. De catalogus wordt verstuurd naar ambassades en internationale partijen en wordt ook verspreid op internationale beurzen, seminars en workshops.

  www.iro-catalogue.nl

 • cover

  Jaarverslag

  Informatie over de activiteiten van de vereniging in het afgelopen jaar en mededelingen over haar plannen voor de toekomst zijn opgenomen in het IRO Annual Report 2018.