De Nederlandse Olie-, Gas- en Offshore Renewable toeleveringsindustrie behoort tot de top 5 van de wereld

Profiel

IRO is onafhankelijke non-profit organisatie

De Nederlandse olie-, gas- en offshore renewable toeleveringsindustrie behoort tot de top 5 van de wereld. Branchevereniging IRO is een onafhankelijke non-profit organisatie die de belangen van haar ruim 400 aangesloten bedrijven ondersteunt en behartigt.

Haar inzet is gericht op het verder verbeteren van de internationaal toonaangevende positie die de leden innemen als toeleveranciers in de upstream olie-, gas en offshore renewable industrie.

De IRO leden bestaan ​​uit een breed scala van zowel multinationals als MKB. Ze vertegenwoordigen de gehele supply chain binnen de olie-, gas- en offshore-industrie, met activiteiten op het gebied van: Engineering & Consultancy, Constructie & Fabricage, Plant & Equipment, Contracting & Installatie, Exploratie & Productie en Personeel & HSE, voor zowel offshore upstream olie- en gas als offshore renewables (wind- en mariene energie).

De vereniging richt zich op drie belangrijke onderwerpen die van vitaal belang zijn voor de continuïteit van de industrie: Trade & Export Promotion, Innovation & Technology en Human Capital & Education. Het dienstenaanbod dat IRO haar leden biedt, varieert van het onderhouden van de relaties tussen overheid en NGO’s en het faciliteren van netwerkmogelijkheden binnen de IRO community tot deelname aan internationale handelsmissies en -beurzen, evenals het delen van Business Intelligence en nieuwe technologieën.

Ontmoet de Nederlandse toeleveranciers in de olie-, gas- en offshore renewable industrie