Young IRO

Jonge professionals zijn de sleutel in de missie van IRO om bij te dragen aan een toekomstbestendige en duurzame industrie, daarom omarmen ze het initiatief van Young IRO: een platform waar de volgende generatie van onze industrie verbinding kan maken, leren, geïnspireerd raken en ideeën en nieuwe innovaties kan delen!

Onze visie

De offshore industrie toekomstbestendig maken, het conventionele heroverwegen, de Jonge Generatie versterken en alle beroepen, leeftijdsgroepen en geslachten met elkaar in contact brengen binnen de IRO Community.

Onze missie

Het faciliteren van het continu leren, ontwikkeling en kennisuitwisseling door middel van zakelijke vriendschappen tussen jonge professionals uit de industrie.

En wat we doen

Elk jaar organiseren we 3 ‘Intelligent’ evenementen. Elk met haar eigen thematische programma en netwerkgelegenheid. Daarnaast organiseren we ‘Social Gatherings’ om samen te komen in een informele en inspirerende omgeving. We nodigen jongeren actief uit voor de bestaande IRO activiteiten.

Wil je lid worden?

Ben je jonger dan 35 jaar, leergierig en deel je graag je gedachten en ervaringen; en last but not least, werk je voor een van de bijna 425 IRO leden, dan heten we je van harte welkom als lid via young@iro.nl! Vermeld je naam, functie, bedrijfsnaam, geboortedatum, e-mail en (mobiele) telefoonnummer. Registratie voor Young IRO is gratis en houd je op de hoogte van evenementen en activiteiten van IRO & Young IRO. Volg ons op Linkedin & Instagram!

Young IRO Bestuur

Bernard Alblas (Voorzitter), IHC Services
Jiska Bazuin (Vice-Voorzitter), Pronomar
Laurens van Gelder (Sponsoring & Financiële Zaken medewerker), Damen AKF
Siwart Mackintosh (Communicatie medewerker), Bayards
Nick van der Steen (Lidmaatschap medewerker), Ridderflex & Plastics
Amber Nossent (Relations Manager), Navingo
Sander Morshuis (Innovatie medewerker), Mocean Offshore
Sophie van Zanten, (Communicatie medewerker), Fugro