Jonge professionals zijn de sleutel in de missie van IRO om bij te dragen aan een toekomstbestendige en duurzame industrie

 • Myrna Staring

  13-10-2021 Young IRO

  Announcement: Myrna Staring new Young IRO board member

  We would like to give a warm welcome to Myrna Staring from Fugro as she will be joining the Young IRO board! “Coming from an exploration geophysics background, I joined Fugro in 2020 as a…

 • 20210715 Mentor examples-03

  12-08-2021 IRO Nieuws, Young IRO

  Nomineer nu: Young IRO Best Mentor Award

  Wie heeft jou in de afgelopen jaren echt vooruit geholpen in jouw werk? Iemand die in staat was je ogen te openen, kritiek te geven op een opbouwende manier en je kon helpen om op…

  • jan 10

   Lorem ipsum dolor sit amet 3, consectetur adipiscing elit. Nulla erat augue, vestibulum nec elementum ac, aliquam sit amet ipsum.

Young IRO

Jonge professionals zijn de sleutel in de missie van IRO om bij te dragen aan een toekomstbestendige en duurzame industrie, daarom omarmen ze het initiatief van Young IRO: een platform waar de volgende generatie van onze industrie verbinding kan maken, leren, geïnspireerd raken en ideeën en nieuwe innovaties kan delen!

Onze visie

De offshore industrie toekomstbestendig maken, het conventionele heroverwegen, de Jonge Generatie versterken en alle beroepen, leeftijdsgroepen en geslachten met elkaar in contact brengen binnen de IRO Community.

Onze missie

Het faciliteren van het continu leren, ontwikkeling en kennisuitwisseling door middel van zakelijke vriendschappen tussen jonge professionals uit de industrie.

En wat we doen

Elk jaar organiseren we 3 ‘Intelligent’ evenementen. Elk met haar eigen thematische programma en netwerkgelegenheid. Daarnaast organiseren we ‘Social Gatherings’ om samen te komen in een informele en inspirerende omgeving. We nodigen jongeren actief uit voor de bestaande IRO activiteiten.

Wil je lid worden?

Ben je jonger dan 35 jaar, leergierig en deel je graag je gedachten en ervaringen; en last but not least, werk je voor een van de 400 IRO leden, dan heten we je van harte welkom als lid! Registratie voor Young IRO is gratis en houd je op de hoogte van evenementen en activiteiten van IRO & Young IRO. Volg ons op Linkedin & Instagram!

Download de Young IRO – quick summary hier.

Young IRO Bestuur

Thijs Kamphuis, (Chairman), DOT BV & DOB-Academy
Timon Ligterink (Vice-Chairman), Huisman Equipment
Paul Schoenmakers (Marketing & Communication Officer), TWD
Ruben de Nie (Relation Manager), Damen Shipyards Group
Ivo Muller (Marketing & Communication Officer), Van Oord
Meike Kolthof (Sustainability Officer), Heerema Marine Contractors
Ruben de Jong, Damen
Vera Nijwening, Huisman Equipment

Koos-Jan van Brouwershaven (Supervisor & IRO Bestuurslid), Heerema Group